16-jarige Adam Mudd achter Titanium Stresser veroordeeld tot twee jaar cel voor het hacken van Sony en Microsoft!

16-jarige Adam Mudd achter Titanium Stresser veroordeeld tot twee jaar cel voor het hacken van Sony en Microsoft!

Adam Mudd was maar 16 jaar toen hij Titanium Stresser schreef. Het programma werd vervolgens gebruikt voor meer dan 1,7 miljoen DDOS aanvallen op websites van onder andere Minecraft, Xbox Live en TeamSpeak.

Hij verdiende met zijn software minstens 458.745 Euro in Amerikaanse dollars en Bitcoins. Adam pleitte schuldig en werd dus veroordeeld tot 2 jaar cel door rechter Michael Topolski. Adam kwam nogthans uit een gerespecteerde en zorgzame familie, maar werd door de rechter veroordeelt omdat hij heel goed wist dat zijn software niet voor het plezier werd gemaakt.

Na een hoorzitting die maar liefst twee dagen duurde toonde Mudd weinig emotie toen hij te horen kreeg dat hij onmiddelijk naar een jeugdinstelling werd overgebracht.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste hacking en gaming nieuws? Volg ons dan op Twitter door hier te klikken of op Facebook door hier te klikken.

About The Author

ConsoleHax

Eigenaar van ConsoleHax.com | Occasioneel blogger voor PlayStationHax.xyz | Moderator bij PlayStationSceneFiles.com | The Legend of Zelda en Pokémon fan!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + 8 =

Custom Firmware Vault!

Alle beetjes helpen!

ConsoleHax

4 User(s) Online Join Server

Partners

Tweets

Laatste Video

Loading...