Het is nu al enkele dagen geleden dat SpecterDev een werkende implementatie van het 4.55 kernel exploit heeft uitgebracht en jullie vragen zich waarschijnlijk af of het de moeite is om te updaten? Het antwoord blijft voorlopig nee.

Had je geen console op firmware 4.05 of heb je al een update naar 4.55 uitgevoerd dan kan je momenteel het onderstaande met je console:

ConsoleHax.com Playground is van een update voorzien!

Wanneer je wil gebruik maken van een online methode voor het uitvoeren van het exploit dan kan je rechtstreeks vanuit je PlayStation 4 browser terecht op onze aangepaste playground. Deze voegt nu ook ondersteuning voor firmware 4.55 toe.

PS4 Playground

Payload SDK voor 4.55 door ontwikkelaar xVortex

Ontwikkelaar xVortex heeft een update van zijn Payload SDK fork uitgebracht waardoor het payloads kan compilen voor gebruik met firmware 4.55. Hoewel de meeste van jullie payloads zullen gebruiken in een .bin bestand, is het voor meer geavanceerde gebruikers hierdoor mogelijk om deze .bin bestanden zelf te compilen vanaf source.

Holy Grail payload voor homebrew!

Ontwikkelaar m0rph3us1987 heeft een HEN payload vrijgegeven die het mogelijk maakt om homebrew te installeren en uitvoeren op firmware 4.55.

PS4-Exploit-Host door Al-Azif

Ook PS4-Exploit-Host van ontwikkelaar Al-Azif heeft de nieuwste exploits en payloads toegevoegd. De tool biedt nu ondersteuning voor verschillende firmwares.

Downloaden kan via: https://github.com/Al-Azif/ps4-exploit-host/releases

Hulp nodig of een vraag voor ons team? Join onze Discord community: