Eerder deze zomer konden we kennis maken met de plugin Adrenaline Bubble Booter van Leecherman (LMAN). Adrenaline Bubble Booter was een plugin waarmee je bubbles voor ePSP games kon aanmaken en starten vanaf Vita’s LiveArea. We schrijven was want de ontwikkelaar heeft zijn plugin nu in een VPK jasje gestoken waardoor je veel eenvoudiger ePSP Game Bubbles kan installeren.

-Copy ‘AdrBubbleBooterInstaller.vpk’ to your PSVita ‘ux0:’ then install and run it
to install\update the required files for AdrBubbleBooter, after that remove it if you want.
-Reboot the PSVita for changes to take effect if it is not rebooted yet by the installer.

Je installeert de Bubble Booter Installer zoals je elke andere VPK zou installeren wanneer HENkaku geactiveerd is. Dit wil zeggen dat je de VPK eerst naar je toestel kopieert en dan installeert via MolecularShell of VitaShell. Voer de Installer minstens één keer uit zodat de benodigde bestanden geïnstallerd worden om nadien Bubbles te kunnen opstarten.

Per Bubble die je op de LiveArea wil aanmaken moet je ook een afzonderlijke VPK aanmaken. Dit doe je eenvoudig via de Adrenaline Bubble Booter Creator voor Windows PC. Meer informatie daarover vind je hieronder:

Adrenaline Bubble Booter VPK Editie

Zoals de naam doet vermoeden kan je ePSP Bubbles in het LiveArea scherm aanmaken. Hierdoor kan je de PSP games die je hebt geïnstalleerd in Adrenaline rechtstreeks opstarten.

Deze editite zorgt er verder voor dat je geen aanpassingen meer moet doen in het config.txt bestand van de taiHEN configuratie.

Hoe maak je een Custom Bubble aan?

De makkelijkste manier om een Bubble aan te maken is door eenvoudig weg AdrBubbleBooterCreator.exe uit te voeren op een Windows computer. Vervolgens geef je in de applicatie de juiste waarden over het PSP spel in bij de vereiste velden en druk je op ‘Create’. Het programma maakt dan een automatisch een VPK bestand aan dat je kan installeren op je Vita.

Het is noodzakelijk om dit voor ieder spel afzonderlijk te doen.

VERGEET NIET OM EERST ADRBUBBLEBOOTERINSTALLER.VPK TE INSTALLEREN EN UITVOEREN OP JE VITA, DIT IS NOODZAKELIJK OM DE BUBBLES EFFECTIEF TE KUNNEN OPSTARTEN.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Hacking en Gaming nieuws? Volg ons dan op Twitter door hier te klikken of op Facebook door hier te klikken.