Beta van HENkaku Enso gelekt, installeer en gebruik deze niet!

Beta van HENkaku Enso gelekt, installeer en gebruik deze niet!

Zoals jullie weten werkt Team Molecule aan HENkaku Enso, een definiteve hack voor de PS Vita handheld. Enkele weken geleden heeft het team een oproep gedaan om zoveel mogelijk beta testers te vinden. Het team waarschuwde dat beta testers nodig waren om Enso te verbeteren, maar dat er een hele grote kans was dat PS Vita handheld onherstelbaar defect zou raken.

Deze ochtend heeft een no life Twitter gebruiker een gekraakte versie van het enso VPK bestand met de community gedeeld. Wij raden aan om hier absoluut GEEN gebruik van te maken. In eerste instantie is het niet fair tegenover Team Molecule en in tweede instantie zal je PS Vita met firmware 3.60 defect raken. Een gewaarschuwd man is er twee waard!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Hacking en Gaming nieuws? Volg ons dan op Twitter door hier te klikken of op Facebook door hier te klikken.

About The Author

ConsoleHax

Eigenaar van ConsoleHax.com | Occasioneel blogger voor PlayStationHax.xyz | Moderator bij PlayStationSceneFiles.com | The Legend of Zelda en Pokémon fan!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Beta HENkaku Enso leaked, DO NOT INSTALL! – PlayStationHaX - […] VIA […]

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + vier =

Custom Firmware Vault!

Alle beetjes helpen!

ConsoleHax

5 User(s) Online Join Server

Partners

Tweets

Laatste Video

Loading...