Jimmy is terug, en natuurlijk met een hele nieuwe puinhoop problemen. De premiere van seizoen 3 gaat verder met de cliffhanger van seizoen 2, maar is vooral een voorloper van het gene we dit seizoen kunnen gaan verwachten!

Chuck, de broer van Jimmy plant langzaam maar zeker wraak op zijn jongere broer. Zo laat hij de tape met Jimmy’s bekentenis aan Howard horen en informeert hij de luchtmacht kapitein dat de campagne van vorig jaar een leugen was. Tot slot laat hij Ernesto ‘per ongeluk’ Jimmy’s bekentenis beluisteren. Wat het plan van Chuck ook moge zijn, zijn wraak zal zoet zijn.

Natuurlijk overleefd Jimmy dit allemaal wel, zolang zijn relatie met Kim niet in gevaar komt. We weten van vorig seizoen dat Kim een oogje dichtknijpt voor Jimmy’s slechte gedrag, maar vragen ons na het zien van deze aflevering af waar zij aan denkt. Vervalt ze zelf in slecht gedrag? Of is ze op zoek naar een manier om van Jimmy af te geraken?

En dan is er natuurlijk nog Mike, die in deze aflevering een eigen verhaallijn krijgt die niks te maken heeft met Jimmy. Mike gaat op zoek naar de mysterieuze persoon die hem gevolgd was tot in de woestijn. Dit gebeurd op een manier zoals we het verwachten van Mike, één met weinig dialogen. Mike vind een manier om met de tracker die in zijn voertuig werd geplaatst, de tracker zelf te vinden. Benieuwd of dit eindelijk de start is van een verhaallijn tussen Mike en Gus (Bekend van Breaking Bad).