Het is Feest! Want over enkele dagen bestaat onze Nederlandstalige website precies 1 jaar. Ja dat klopt, want we brengen jullie sinds 11 februari 2016 het laatste scene nieuws, en daar zijn we toch wel een heel klein beetje trots op.

We hebben gedurende dit jaar onze up en downs gekend, maar blijven jullie steeds informeren met evenveel toewijding en plezier. Uiteraard zouden we niet staan waar we nu staan zonder jullie hulp en feedback, waarvoor onze dank!

Wil je ons ook graag feliciteren? Dan kan je dat doen door een topic te starten in ons praatcafé. Maar vergeet niet eerst naar beneden te scrollen in dit artikel!

Aankondiging:

Ter ere van onze verjaardag hebben we besloten een nieuwe categorie in het leven te roepen waarbij jullie héél wat leuks kunnen winnen. Het lijkt ons namelijk fijn om jullie te betrekken bij onze website, en hebben daarom naar het voorbeeld van wololo.net een tutorial wedstrijd in het leven geroepen.

 

Hoe kan ik deelnemen?
Schrijf (of maak een video) met jouw nederlandstalige tutorial in deze speciaal aangemaakte topic. Laat vervolgens al jouw vrienden je post liken (hoe meer pijltjes omhoog hoe meer kans je maakt om te winnen).

Welke tutorials zijn toegestaan?
In principe zijn alle tutorials toegestaan. Wij kijken er vooral naar uit om interessante tips & tricks te zien over gaming/modding/hacking enz. Wij missen bijvoorbeeld nog een tutorial over het installeren van een sprx mod menu op onze website (hint).

Wanneer en wat valt er te winnen?
Op het einde van de maand beslissen wij wie de winnaar word, wij kijken zowel naar het aantal duimpjes omhoog dat jouw tutorial heeft gekregen, als naar de inhoud. Er valt een waardebon van maar liefst €25,00 te winnen in een webshop naar keuze (PlayStation Store, Amazon, etc).

 

Succes en bedankt voor jullie steun!