Imnotashinobi een gebruiker op het forum Reddit heeft een foto gedeeld van zijn ontwerp voor een draagbare versie van het officiële docking station.

De Nintendo Switch zelf is relatief gemakkelijk te vervoeren en mee te nemen op reis, maar voor het bijhorende docking station is dat niet het geval. Verschillende teardowns van het dock toonden aan dat het bord naast een 3 inch circuit bord eigenlijk bestaat uit lucht…

Imnotashinobi nam daarom het heft in eigen handen, en heeft met behulp van een 3D-printer het accessoire van zijn dromen gemaakt. In deze case is ruimte voor alles wat zich intern in het officiële dock bevindt. Je hoeft overigens je Nintendo Switch niet meer in het dock te schuiven, je verbind gewoon je toestel met de dock via de USB-C kabel. Dit verkleind de kans op krassen.

Dit betekend echter niet dat het gemakkelijker is om de dock mee te nemen, want je blijft natuurlijk sleuren met alle benodigde kabels.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Nintendo Switch (Hacking) nieuws? Volg ons dan op Twitter door hier te klikken of op Facebook door hier te klikken.