The Evil Within 2

Bethesda laat ons kennismaken met The Evil Within 2, een horror game die zich afspeelt drie jaar na deel één. Hoofdrolspeler Sebastian krijgt opnieuw de kans om zijn doodgewaande dochter te redden, maar moet hiervoor eerst een pak kwaad verslaan in Beacon.

De game verschijnt op 13 oktober 2017 voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Dishonored 2: Death of the Outsider

Dishonored 2 krijgt een uitbreiding genaamd Death of the Outsider. Je kruipt in de huid van Meagon Foster die je in het originele spel opdrachten geeft. Deze uitbreiding verteld een verhaal over wraak dat eindigt met de ultieme moord.

De nadruk van de game ligt op stealth gameplay en je zal er vanaf 15 september mee aan de slag kunnen gaan op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Fallout en Doom VR

Bethesda heeft ook twee trailers vrijgeven van Doom en Fallout, waarbij we zien dat deze VR functionaliteiten hebben gekegen. Doom VR en Fallout VR maken gebruik van de motion controllers van HTC Vive.

Over de release van deze games is nog niets vermeld.

Wolfenstein 2: The New Colossus

Zoals verwacht krijgt ook Wolfenstein: New Order een opvolger. Je speelt opnieuw met het hoofdpersonage Blazkowicz in een door de Nazi’s gewonnen Tweede Wereldoorlog omgeving.

In de trailer zien we dat het personage terugkeert naar de Verenigde Staten, en probeert om een opstand te organiseren.

De game zal op 27 oktober worden uitgebracht voor Xbox One, PC en PlayStation 4.

Skyrim: Switch

Het langverwachte The Elder Scrolls V: Skyrim voor Nintendo Switch is onthuld! We zien onder andere hoe je met de JoyCon motion controls je boog spant of je schild gebruikt.

Skyrim voor Switch zal ook amiibo ondersteunen. Zo krijg je bij het gebruik van een link-amiibo een Hylian Shield en Master Sword.

De game zal nog dit jaar worden uitgebracht, maar een preciese datum is nog niet gekend.

Creation Club

Bethesda kondigt ook een mod service aan, die een hele collectie nieuwe content voor Fallout 4 en Skyrim beloofd. Deze content is zowel door Bethesda als third-parties ontwikkeld. Wil je aan de slag met de inhoud van de Creation Club dan zal je wel je geldbuidel moeten boven halen aangezien de inhoud betalend is. 

Deze Club zal de gratis mods gelukkig niet vervangen, en bestaande content zal ook niet betalend worden gemaakt.

De volledige persconferentie:

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Hacking en Gaming nieuws? Volg ons dan op Twitter door hier te klikken of op Facebook door hier te klikken.