De persconferentie van Ubisoft is nu ook officieel achter de rug en we konden genieten van enkele fantastische aankondigen.

Beyond Good and Evil 2

Michel Ancel onthulde zo maar even Beyond Good and Evil 2, van een verassing gesproken! Deze titel speelt zich af in de periode voor de geboorte van Jade, in een ver weg sterrenstelsel. Jade is de protagonist uit deel 1 van de franchise. De game beschikt ook over een coöp-modus.

Nog volgens Michel Ancel is het bedrijf zich bewust van de hoge verwachtigen, en doen ze er alles aan om er een prachtig en enorme ervaring van te maken in de sfeer van de originele Beyond Good and Evil. Een release datum is nog niet bekend gemaakt.

Far Cry 5

Na de vele teasers die we de afgelopen weken te zien kregen was het tijd voor de allereerste gameplay beelden van Far Cry 5. Hierbij zien we meerdere personages die de strijd aangaan met een sekte. Het verhaal speelt zich af in de Amerikaanse staat Montana, een fictieve plaats.

Wat opvalt is dat je teamgenoten kan rekruteren, en dat je ook een hond in je team kan opnemen. Deze valt niet alleen vijanden aan, maar brengt ook met plezier wapens van verslagen vijanden naar je toe. Daarnaast kan je je verplaatsen met auto’s, vliegtuigen en helikopters.

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Details over deze game waren al langer gekent, maar nu is hij ook officieel aangekondigd door Shigeru Miyamoto op de E3 persconferentie. Mario + Rabbids Kingdom Battle is een turn-based actiespel waarin Mario het samen met enkele Rabbids het opneemt tegen kwaadaardige tegenpolen.

Het spel zal acht speelbare personages bevatten met individuele skill trees. Mario kan bijvoorbeeld met een speciale kracht vijanden beschieten. Er is een cooöp modus, en een single player modus. De battle modus is een tactical RPG, waarin je dekking kunt zoeken achter muren. Muren zijn ook te vernietigen en je kunt Warp Pipes gebruiken om snel door de wereld te bewegen.

Het spel zal verkocht worden vanaf 29 augustus 2017 voor Nintendo Switch.

Skull and Bones

 Het bedrijf kondigde ook een nieuwe piraten game aan genaamd Skull and Bones. De game speelt zich af in het jaar 1712, en in de trailer is te zien hoe verschillende schepen het tegen elkaar opnemen. We zien duidelijk de invloed van Black Flag.

De multiplayer beloofd een slagveld te worden van twee teams die bestaan uit vijf spelers. Tijdens hunts moet je zoveel mogelijk loot verzamelen om het spel te winnen. De game beloofd de ultieme piratenervaring te worden.

De game zal in de herfst van 2018 worden uitgebracht voor Xbox One, PC en PlayStation 4.

Battle for Atlas

Er is ook een ruimte game opkomst: Starlink: Battle for Atlas, die draait rond het bevrijden van het Atlas systeem uit de handen van kwaadaardige robots. Je hebt de vrijheid om je ruimteschip aan te passen en te navigeren door een levend sterrenstels.

Deze game komt in de herfst van 2018 uit voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

De volledige persconferentie:

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Hacking en Gaming nieuws? Volg ons dan op Twitter door hier te klikken of op Facebook door hier te klikken.