Enkele PlayStation 3 & 4 SDK’s gelekt door KromeMods

Enkele PlayStation 3 & 4 SDK’s gelekt door KromeMods

Twitter gebruiker KromeMods heeft de officiële PlayStation 3 SDK voor firmware 4.75 en de officiële PlayStation 4 SDK voor firmware 4.50 gelekt. Het verspreiden en downloaden van deze Software Development Kits is illegaal. We plaatsen dan ook geen directe link naar de bestanden in dit artikel.

Wat is een SDK?

Een SDK is een software development kit of devkit. Het is een verzameling van ontwikkeltools voor de gameconsole. Met de verzameling van tools kunnen ontwikkelaars applicaties bedenken, ontwerpen en ontwikkelen.

 

Waarom zijn PlayStation SDK's illegaal?

In tegenstelling tot SDK’s voor andere platformen zoals bv. Android zijn de PlayStation SDK’s door Sony niet voor iedereen beschikbaar gesteld via het internet. Wil je een SDK op een legale manier bemachtigen dan moet je veel geld neertellen en aan verschillende voorwaarden voldoen om een officiële ontwikkelaar te worden.

Meer informatie over de voorwaarden vind je hier terug: https://www.playstation.com/en-us/develop/

(Wil je de SDK’s toch graag bemachtigen dan raden we aan om de Tweets van de Twitteraar na te lezen)

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Hacking en Gaming nieuws? Volg ons dan op Twitter door hier te klikken of op Facebook door hier te klikken.

About The Author

ConsoleHax

Eigenaar van ConsoleHax.com | Occasioneel blogger voor PlayStationHax.xyz | Moderator bij PlayStationSceneFiles.com | The Legend of Zelda en Pokémon fan!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 5 =

Custom Firmware Vault!

Alle beetjes helpen!

ConsoleHax

5 User(s) Online Join Server

Partners

Tweets

Laatste Video

Loading...