Werkende dlclose exploit + Linux uitgebracht!

Werkende dlclose exploit + Linux uitgebracht!

Er is een grote dag aangebroken voor de scene! Ontwikkelaar kR105 heeft namelijk een volledig werkende dlclose exploit EN een werkende Linux Distrubitie voor PS4 met firmware 1.76 uitgebracht. Ontwikkelaar CTurt had recentelijk kR105 een aantal keer geprezen voor zijn werk.

Nieuws over deze exploit werd afgelopen week pas uitgebracht, maar verschillende ontwikkelaars zijn er sindsdien mee aan de slag gegaan. Zoals we in een eerder artikel schreven crashte deze exploit steeds bij FreeBSD.

kR105 heeft dat probleem nu opgelost, inclusief root access, sandbox escape, en ‘jailbreak’. Als je een PlayStation 4 met firmware 1.76 hebt is dit de exploit die je wil gebruiken!

ps401

Binnenkort zullen we meer informatie vrijgeven, maar we kunnen nu al meegeven dat de PS4 Playground reeds is geupdate om linux te draaien. Een eigen Linux Loader schrijven is dus niet noodzakelijk.

About The Author

ConsoleHax

Eigenaar van ConsoleHax.com | Occasioneel blogger voor PlayStationHax.xyz | Moderator bij PlayStationSceneFiles.com | The Legend of Zelda en Pokémon fan!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × een =

Custom Firmware Vault!

Alle beetjes helpen!

ConsoleHax

6 User(s) Online Join Server

Partners

Tweets

Laatste Video

Loading...