GameCube controllers werken op Switch via MayFlash adapter

GameCube controllers werken op Switch via MayFlash adapter

Binnenkort komt Pokken Tournament uit voor de Switch console en daarom zal Nintendo een officiële Pokken controller uitbrengen. Toch zullen er mensen zijn die graag de originele GameCube controllers willen gebruiken MAAR de adapter die Nintendo uitbracht voor WiiU is niet compatibel met de Switch.

Gelukkig is er nog een bedrijf MayFlash genaamd dat al jaren vertrouwde adapters voor verschillende controllers maakt. Zij hebben nu voor hun Wii U adapter een beta firmware uitgebracht die ondersteuning biedt voor Nintendo Switch! Hopelijk komen worden er in de toekomst meer games toegevoegd aan de lijst met compatibele spellen, maar we zijn alvast blij met dit nieuws!

Ben je in het bezit van deze adapter, of ben je van plan deze aan te kopen dan kan je de firmware met Switch ondersteuning downloaden via deze link: http://www.mayflash.com/File.asp?Id=106. Onderaan dit artikel vind je ook een link waar je de adapter kan aankopen.

About The Author

ConsoleHax

Eigenaar van ConsoleHax.com | Occasioneel blogger voor PlayStationHax.xyz | Moderator bij PlayStationSceneFiles.com | The Legend of Zelda en Pokémon fan!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + zeven =

Custom Firmware Vault!

Alle beetjes helpen!

ConsoleHax

5 User(s) Online Join Server

Partners

Tweets

Laatste Video

Loading...