Tijd voor twee nieuwe gratis Games with Gold in mei, en het begint alweer erg goed! Sony, wake up!

De hele maand mei kun je als Xbox Gold member Giana Sisters: Twisted Dreams (Xbox One) verkrijgen. In deze Super Mario kloon die ooit uitkwam voor Commodore 64 en Amiga computers, is niet de eerste de beste kloon maar een echte 1 op 1 kloon. De naam ‘Gianni Sisters’ ipv ‘Mario Brothers’ zegt genoeg.

In die periode wou Nintendo er alles aan doen om de game uit de rekken te krijgen, maar zo’n 4 jaar geleden bracht het bedrijf zelf een remake uit van het origineel op zijn DS reeks!

  • Een snelle, uitdagende platformer met een twist. Met één druk op de knop wissel je tussen de droom en nachtmerrie dimensies voor nog intensere en diepere gameplay.
  • Combineert kleurige graphics die van je beeld afspatten en strakke controls met de uitdaging van de platformers van weleer. Wissel vloeiend tussen twee dynamische droom werelden om puzzels op te lossen en vecht tegen gruwelijke vijanden en bazen.

 

Van 1 mei tot 15 mei (Xbox One + 360):

  • Star Wars: The Force Unleashed 2: Is een game uitgebracht op oa Xbox 360. Het is een grafisch zeer sterke game met een leuke Story Mode.

Van 16 mei tot 31 mei (Xbox One + 360):

  • Lego Star Wars: The Complete Saga

 

Van 16 mei tot 15 juni (Xbox One):

  • Lara Croft and the Temple of Osiris

Opnieuw een véél betere lineup dan die voor PlayStation Plus members dus.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste gaming/hacking nieuws? Volg ons dan op Twitter door hier te klikken of op Facebook door hier te klikken.