Ontwikkelaar The-4n heeft een nieuwe update van hacBrewPack uitgebracht. Dankzij deze tool kan je een NCA (Nintendo Content Archive) van je favoriete homebrew maken en deze vervolgens comprimeren als NSP (Nintendo Submission Package). Geïnstalleerde NSP bestanden worden weergegeven in het home menu.

Wat is hacBrewPack?

hacBrewPack is een hulpmiddel voor het maken van Nintendo Switch NCA’ (Nintendo Content Archive) van homebrew. Vervolgens word de data verpakt als een NSP (Nintendo Submission Package).

Gebruik

Sleutels:

Plaats het keyset-bestand ‘keys.dat’ in dezelfde map als hacBrewPack. Met de optie -k of –keyset kan u uw keyset-bestand laden. De sleutels die nodig zijn:

  • header_key = NCA Header Key
  • key_area_key_application_xx = Toepassingssleutel / Coderingssleutel

Homebrew compileren:

Je moet homebrew compileren met de juiste makefile, je kan hiervoor gebruik maken van de template map.
Je moet gebruik maken van een geldig lower-case titleid in Makefile en npdm.json. Een geldige range is 0x0100000000000000 – 0x01ffffffffffffff. De titleid’s in makefile en npdm.json moeten gelijkaardig zijn. Gecompileerde homebrew moet de volgende bestanden bevatten:

build\exefs\main  
build\exefs\main.npdm  
[TARGET].nacp  

Je moet de aangemaakte main en main.npdm bestanden in de exefs map plaatsen. Je moet het nacp bestand hernoemen en in de control map plaatsen.

 

Changelog 1.16
  • Fixed a bug cause failure of control.nacp validation in titles without AmericanEnglish title name and title author

Hulp nodig of een vraag voor ons team? Join onze Discord community: