iOS en PlayStation 4 hacker qwertyoruiop gaat voort op zijn elan.

iOS en PlayStation 4 hacker qwertyoruiop gaat voort op zijn elan.

iOS en PlayStation 4 hacker qwertyoruiop liet deze week op Twitter weten dat hij een ‘entry point’ heeft gevonden in de meest recente firmware (5.00). In April van dit jaar kregen we al reeds een soort gelijke tweet te zien voor firmware 4.5x (klik hier).

We kunnen uit bovenstaande foto afleiden dat hij usermode access heeft via een webkit kwetsbaarheid. We vermoeden dan ook dat de kernel exploit die hij gevonden heeft in firmware 4.55 nog aanwezig is in firmware 5.00. De ontwikkelaar zelf laat weten dat hij een (kernel) bug heeft die nog moet worden geëxploiteerd. We kunnen er dus vanuit gaan dat hij een volledige PS4 jailbreak heeft voor de nieuwste firmware.

Enkele uren na deze tweets liet qwertyoruiop weten dat hij een nieuwe kernel bug heeft gevonden op firmware 5.00. Het is niet geweten of deze bug in de toekomst kan worden geëxploiteerd!

We kunnen voorlopig enkel hopen dat hij door de nieuwe kernel bug één van zijn manieren vrijgeeft.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Hacking en Gaming nieuws? Volg ons dan op Twitter door hier te klikken of op Facebook door hier te klikken.

About The Author

ConsoleHax

Eigenaar van ConsoleHax.com | Occasioneel blogger voor PlayStationHax.xyz | Moderator bij PlayStationSceneFiles.com | The Legend of Zelda en Pokémon fan!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × vijf =

Custom Firmware Vault!

Alle beetjes helpen!

ConsoleHax

3 User(s) Online Join Server

Partners

Tweets

Laatste Video

Loading...