Microsoft stelt Xbox Insider Systeem Updates beschikbaar voor iedereen!

Microsoft stelt Xbox Insider Systeem Updates beschikbaar voor iedereen!

Sinds begin dit jaar kunnen alle Xbox One gebruikers zich registreren voor het Xbox Insider programma, maar nieuwe aanmeldingen werden beperkt. Nu zijn er echter nieuwe regels van toepassing waardoor deelnemers onder andere ook bèta versies van systeemupdates kunnen installeren. De reeds bestaande niveau’s blijven behouden, maar zijn van naam veranderd: Alpha, Beta, Delta en Omega. Je start altijd met toegang tot het Omega-programma, pas wanneer je voor langere tijd lid bent en feedback hebt gegeven kan je toegang krijgen tot hogere niveau’s.

Gebruikers van het Alpha programma krijgen per maand 15 tot 20 updates (!), wat goed moet zijn voor 60 tot 80 GB aan dataverkeer. In de toekomst wil Microsoft Xbox Insiders toegang geven tot alpha en gesloten bèta versies van games.

Wil je aan de slag als insider? Dan download u eerst de app Xbox Insider hub, dit is een update van de Xbox Preview Dashboard app.

Als uw console in de stand-by-modus staat en u automatische updates hebt ingeschakeld, wordt de update automatisch ‘s nachts gedownload.

Als uw console in de energiespaarstand staat of als u automatische updates hebt uitgeschakeld:

  1. Ga naar Mijn games en apps.
  2. Selecteer Xbox Preview Dashboard op het tabblad Updates.
  3. Nadat de update is voltooid, veranderen de naam van de app en het pictogram in Xbox Insider-hub.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Hacking en Gaming nieuws? Volg ons dan op Twitter door hier te klikken of op Facebook door hier te klikken.

About The Author

ConsoleHax

Eigenaar van ConsoleHax.com | Occasioneel blogger voor PlayStationHax.xyz | Moderator bij PlayStationSceneFiles.com | The Legend of Zelda en Pokémon fan!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 4 =

Custom Firmware Vault!

Alle beetjes helpen!

ConsoleHax

4 User(s) Online Join Server

Partners

Tweets

Laatste Video

Loading...