Het leek er al langer op dat vandaag het één en ander zou worden uitgebracht in de PlayStation 4 scene en dat is nu ook gebeurd met Project Mira. Een uniek Custom Firmware project dat een revolutie moet betekenen voor de console. Voor eindgebruikers is dit op het moment van schrijven nog niet bruikbaar. Een kernel exploit voor 5.01 – 5.05 is noodzakelijk.

The Mira Project is a set of tools that grants you more power and control over your jailbroken Playstation 4. It is the result of all the hard work by the OpenOrbis team.

It works differently to the custom firmware experience on Playstation 3, where CFW would be installed on the system via modified PUP files (e.g. Rebug), however once the framework is installed and ran it gives users the same functionality they were previously used to.

Het gaat voor alle duidelijkheid dus niet over Custom Firmware in de vorm van een updatebestand (PUP) zoals we dat kennen bij de PlayStation 3 console. Je kan het nog het meest vergelijken met taiHEN voor PlayStation Vita.

In de read me vinden we ook terug dat het project een Homebrew Store introduceert die gebaseerd is op het VitaDB van Rinnegatamante.

Hulp nodig of een vraag voor ons team? Join onze Discord community: