Nintendo Switch firmware heeft ingebouwde NES Emulator met Golf

Nintendo Switch firmware heeft ingebouwde NES Emulator met Golf

Hackers die momenteel bezig zijn met het in kaart brengen van de Nintendo Switch firmware hebben ontdekt dat de firmware een NES-emulator bevat met het spel Golf uit 1984. Het is mogelijk om de emulator en het spel uit te voeren op een onofficiële manier. Het is vooralsnog niet duidelijk hoe de game kan worden gestart op een officiële manier maar op de website SwitchBrew kan je enkele screenshots zien.

De interne benaming van de game in de firmware is niet Golf, maar flog en heeft het TitleID ‘01008BB00013C000’ . Spelen doe je met behulp van de Joy-Cons controllers en dat kan met twee spelers tegelijkertijd. Nog volgens Yellows8 is de emulator al aanwezig in de firmware sinds versie 1.0.0.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Hacking en Gaming nieuws? Volg ons dan op Twitter door hier te klikken of op Facebook door hier te klikken.

About The Author

ConsoleHax

Eigenaar van ConsoleHax.com | Occasioneel blogger voor PlayStationHax.xyz | Moderator bij PlayStationSceneFiles.com | The Legend of Zelda en Pokémon fan!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + 15 =

Custom Firmware Vault!

Alle beetjes helpen!

ConsoleHax

4 User(s) Online Join Server

Partners

Tweets

Laatste Video

Loading...