Ben jij een eigenaar van de extreem moeilijk te vinden Nintendo NES Classic Mini console? Dan kan je nu via een hack nieuwe games toevoegen op een uiteraard niet volledig legale manier.

In de video die u kan bekijken bovenaan dit artikel, zie je de console, met ongeveer 60 spelletjes onboard, inclusief de originele Mega Man, Battletoads en River City Ransom. Fans die misnoegd waren over het ontbreken van deze games, kunnen er nu opnieuw hun jaren 80 herbeleven.

Zowel hackers uit China als Rusland hebben een manier ontdekt, zonder samen te werken, en zou draaien rond een save file voor Super Mario Bros in het eerste slot. Vervolgens sluit je de console met een micro-USB kabel aan op je computer, en start je de NESmini in ‘FEL’ mode, dit doe je door aan/uit knop in te drukken wanneer je reset blijft induwen als de console uit staat.

Het nieuws wordt nog leuker als je weet dat het om een softmod gaat. Dit wil namelijk zeggen dat je niet meer nodig hebt dan een Micro-USB kabel en een computer en je gezond verstand.