PS4 Playground pagina host nu ook exploit voor 5.05 en X-Project van Kiiwii

PS4 Playground pagina host nu ook exploit voor 5.05 en X-Project van Kiiwii

Onze PS4 Playground pagina is voorzien van een nieuwe update. Niet alleen hebben we een Playground toegevoegd voor firmware 1.01 en firmware 5.05, ook hosten we vanaf nu X-Project! X-Project is ontwikkeld door KiiWii en Leeful.

Naast een self host project is X-Project nu ook als live host terug te vinden op onze website. Dit betekend dat jullie kunnen genieten van alle features die X-Project te bieden heeft. Zo kan je op je PlayStation 4 console gebruik maken van de cache functie om X-Project en al zijn payloads offline te kunnen gebruiken.

  • Onder cheats zijn de belangrijkste payloads verzameld die je toe laten om met een tool op je computer verbinding te maken. Zoals bijvoorbeeld IH RTM Editor en PS4 Trainer.
  • Onder menu vind je een verzameling van Mod Menu’s voor Grand Theft Auto V.
  • Onder lan vind je een payload terug waarmee je d Black OPS 3 LAN functie gebruikt om verbinding te maken met een private server.

De interface van X-Project is ook zeer eenvoudig te bedienen met het D-Pad van de DualShock 4 controller. Alle features en informatie kan je nalezen in deze thread op GBATemp.

Onze Playground pagina’s zijn een verzameling van PlayStation 4 exploits (met payload) van scene ontwikkelaars zoals SpecterDev, Qwertyoruipz, Flatz, CTurt, Mistawes, XVortex, LightningMods, KiiWii en vele anderen.

Hulp nodig of een vraag voor ons team? Join onze Discord community:

About The Author

ConsoleHax

Eigenaar van ConsoleHax.com | Occasioneel blogger voor PlayStationHax.xyz | Moderator bij PlayStationSceneFiles.com | The Legend of Zelda en Pokémon fan!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − achttien =

Custom Firmware Vault!

Alle beetjes helpen!

ConsoleHax

3 User(s) Online Join Server

Partners

Tweets

Laatste Video

Loading...