Onze PS4 Playground pagina is voorzien van een nieuwe update. Niet alleen hebben we een Playground toegevoegd voor firmware 1.01 en firmware 5.05, ook hosten we vanaf nu X-Project! X-Project is ontwikkeld door KiiWii en Leeful.

Naast een self host project is X-Project nu ook als live host terug te vinden op onze website. Dit betekend dat jullie kunnen genieten van alle features die X-Project te bieden heeft. Zo kan je op je PlayStation 4 console gebruik maken van de cache functie om X-Project en al zijn payloads offline te kunnen gebruiken.

  • Onder cheats zijn de belangrijkste payloads verzameld die je toe laten om met een tool op je computer verbinding te maken. Zoals bijvoorbeeld IH RTM Editor en PS4 Trainer.
  • Onder menu vind je een verzameling van Mod Menu’s voor Grand Theft Auto V.
  • Onder lan vind je een payload terug waarmee je d Black OPS 3 LAN functie gebruikt om verbinding te maken met een private server.

De interface van X-Project is ook zeer eenvoudig te bedienen met het D-Pad van de DualShock 4 controller. Alle features en informatie kan je nalezen in deze thread op GBATemp.

Onze Playground pagina’s zijn een verzameling van PlayStation 4 exploits (met payload) van scene ontwikkelaars zoals SpecterDev, Qwertyoruipz, Flatz, CTurt, Mistawes, XVortex, LightningMods, KiiWii en vele anderen.

Hulp nodig of een vraag voor ons team? Join onze Discord community: