Partner website SCE.PARTY heeft na een zeer succesvol jaar gezorgd voor een volledig herschreven website. De website is mede door het nieuwe design interactiever dan ooit. Eigenaar 0x199 beloofd daarnaast ook nog enkele geweldige ideeën in petto te hebben. We zijn benieuwd!

After more than one year of successfully hosting SCE Party, we’ve decided to rewrite the site from scratch. We’ve aimed at improving navigation, design, user interaction and informative content. You will probably notice the site may feel more interactive. We consider this version a fresh new start, and since maintaining the site is a lot easier now, we have many awesome ideas on the horizon! Below we’ll note the highlights of the V2.

Nieuwe layout

De vorige layout maakte gebruik van een verouderd Bootstrap-framework dus was het tijd voor een update. We hebben ons gericht op het minimaliseren van de layout, terwijl we ook rekening hebben gehouden met de originele sfeer en mobielvriendelijke interface. Ook voor het team is deze nieuwe zelf gecreëerde layout eenvoudiger te onderhouden.

Dynamische navigatie

Pagina’s worden in tegenstelling met de vorige versie geladen zonder dat de gebruikte browser de pagina ververst. Dit kan er voor zorgen dat de website sneller aanvoelt en maakt het vlotter om te navigeren.

Dynamische / Flexibele profielen

In de vorige versie van de website werden gebruikersprofielen toegevoegd, een idee dat nooit echt werd afgewerkt. Profielen worden nu dynamisch geladen, plaats de muisaanwijzer op de naam van een SCE.Party account en profielinformatie over de gebruiker verschijnt. Als de gebruiker zijn profiel heeft aangepast word ook de firmware versie van zijn console weergegeven.

In tegenstelling tot de vorige versie is het nu eenvoudiger dan ooit om een profielfoto en banner te uploaden.

Nieuwe pagina's

Er werden verschillende nieuwe pagina’s toegevoegd zoals jailbreak een pagina met informatie over de meest populaire PS4 jailbreak-functies. En modding een pagina waarop beschikbare mods staan uitgelicht.

Het archief werd overgedragen aan partner PlayStationSceneFiles, waarop firmware bestanden zullen worden geüpload.

Via het contactformulier kan je laten weten of je al dan niet een bug hebt ontdekt op deze gloednieuwe website.

Hulp nodig of een vraag voor ons team? Join onze Discord community: