Do you like the hard work we do to provide you with information? 
Do you like that we have no advertisement?
Please consider supporting us on Patreon, every donation will be used to maintain the website.

Dankzij SciresM en Sora10pls bevat de nieuwe versie van PKHeX ondersteuning voor Pokémon Sword en Shield. PKHeX is een tool waarmee je het opgeslagen spelbestand van verschillende Pokémon spellen kan modden. Zo kan je onder andere de stats en nature van een Pokémon wijzigen en in-game geld / items toevoegen aan je inventory.

Een groot deel van de Pokémon-saga fans zijn ontevreden over het beperkte aantal Pokémon in de nieuwe serie en ontwikkelaar Game Freak heeft laten weten dat het geen plannen heeft om daar iets aan te doen. Maar wat de game ontwikkelaar niet wist was dat dit een uitdaging werd voor SciresM die met gespecialiseerde tools oudere modellen van Pokémon Let’s Go in Sword and Shield heeft weten te importeren. Op een release of how-to methode is het nog wachten want de hacker geeft aan dat er nog veel meer werk moet worden verricht voor gamers.

Uiteraard heb je voor bovenstaande informatie een Nintendo Switch console nodig die kwetsbaar is voor een hardware of software exploit.