Als je door Sony als bètatester voor firmware 5.0 was gekozen dan zal dit artikel je niet veel wijzer maken. Kan je nu pas aan de slag met de nieuwe firmware update? Dan lijsten we voor jou hieronder kort de veranderingen op. Hoop je in de toekomst dat er eventuele exploits voor de firmware van jouw PlayStation 4 worden gevonden dan is het zoals steeds aangeraden niet te updaten.

Deze update voegt de optie toe om notificaties uit te schakelen bij het afspelen van video’s, voortaan dus geen storende meldingen meer wanneer je een film bekijkt.

Vanaf heden kan je ook kiezen tussen wit en zwart als kleur van je notificaties en worden ze getoond in het Quick Menu (lang drukken op de PS-toets van je controller). Vanuit dat nieuwe menu vind je voortaan ook het ‘Leave Party’ item, waarmee je makkelijk een party kan verlaten.

Ook kan je aan de slag met een nieuw systeem van master en sub-accounts dat eenvoudiger beloofd te zijn. Ouders kunnen nu snel een makkelijk PlayStation Netwerk accounts voor kinderen aanmaken met aangepaste instellingen per kind. Een familie-account beschikt over een Family Manager waarin andere personen in dezelfde groep rechten kunnen aanpassen.

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Hacking en Gaming nieuws? Volg ons dan op Twitter door hier te klikken of op Facebook door hier te klikken.