Hacker zecoxao heeft via Twitter enkele screenshots gedeeld van wat volgens hem een illegaal gekopieerde versie van Minecraft is op een retail PlayStation 4 met firmware 1.76. Vorig jaar lukte dit ook al op Dev en Test kits.

Voor gebruikers die in het bezit zijn van een console met firmware 1.76 is dit leuk nieuws, maar uiteraard is dat een heel grote minderheid. Het aantal games die via deze methode kunnen worden afgespeeld is ook gelimiteerd tot games die firmware 1.76 of lager vereisten.

Wil je weten hoe de groep dit alles heeft kunnen klaar spelen dan kan je het topic van zecoxao op PlayStationHax.xyz na lezen. Ondertussen werkt de groep achter de hack aan het starten van PT en staat het patchen van Knack op de planning.

The next game that we’re working on is P.T. Some people are also working on homebrew. Hopefully that’ll happen soon, but until then, STOP ASKING!
In the meantime, maybe there’ll be a source release on how to do the eboot_plugin “patches”. Just be patient.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Hacking en Gaming nieuws? Volg ons dan op Twitter door hier te klikken of op Facebook door hier te klikken.