Sony heeft zonet firmware update 6.20 voor zijn PlayStation 4 console uitgebracht. Het slaat dus een officiële release van firmware 6.10 die in beta was over. Uiteraard gaat het nu ook weer over een stabiliteitsupdate zonder meer informatie.

De gouden firmware voor het hacken van je console is nog steeds firmware 5.05. Heb je al een hogere firmware op je console geïnstalleerd en wil je toch gebruik maken van hacks dan raden wij aan om op zoek te gaan naar een console met een lagere firmware. Er zijn ook nadelen aan een console met een lagere firmware, je kan de meest recentste games niet spelen zonder te updaten en je kan niet genieten van online.

Is op jouw console firmware 6.02 geïnstalleerd dan hoef je ook niet meteen te vrezen. Hacker notzecoxao heeft namelijk via Twitter aangekondigd dat er binnenkort een methode (geen exploit chain) zal worden vrijgegeven die piracy mogelijk maakt en ook M0rph3us1987 zal op 28 December tijdens #35c3 meer informatie geven over het exploiteren van een Video Applicatie op de console voor alle huidige firmwares.

Reden genoeg dus om voorlopig NIET te updaten.

Hulp nodig of een vraag voor ons team? Join onze Discord community: