Morgen is het weer tijd voor een onderhoudsbeurt van PlayStation Network. Het gaat om een maandelijks onderhoud dat duurt van 7 uur s’morgens tot 8 uur. Wil je voor school, of werk nog even online gamen, dan zal je dat een uurtje moeten uitstellen.

De meesten onder ons zullen echter door deze uren geen hinder ondervinden. Mocht je toch willen gamen dan kan je geen gebruik maken van volgende functies:

  • Account Management
  • PlayStation store
Betrokken services:
Er vindt gepland onderhoud plaats aan en er worden verbeteringen doorgevoerd in PlayStation™Network gedurende circa 1 uur van 25-04-2017, 07:00 tot 25-04-2017, 08:00 (jouw lokale tijdzone). Iedereen die al een account heeft, kan zich nog steeds aanmelden bij zijn PlayStation™Network-profiel, games spelen en de meeste applicaties gebruiken terwijl dit onderhoud plaatsvindt. Tijdens het onderhoud heb je geen toegang tot PlayStation Store en Account Management . Onze excuses voor het ongemak. We raden aan dat je je PS4™ als je primaire console activeert voordat het onderhoud begint, zodat je de meeste games kunt blijven spelen en services van derden kunt gebruiken tijdens het onderhoud. Je activeert je console door je aan te melden bij je PlayStation™Network-profiel en [Instellingen] > [PlayStation™Network/Accountbeheer] > [Activeren als je primaire PS4] > [Activeren] te selecteren. Je hoeft dit slechts een keer te doen. Wij streven ernaar om de PlayStation™Network-services altijd beschikbaar te hebben, maar moeten van tijd tot tijd PlayStation™Network offline halen om essentieel onderhoud uit te voeren en functieverbeteringen door te voeren. Wij werken er hard aan om de duur van elk onderhoud te beperken.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Hacking en Gaming nieuws? Volg ons dan op Twitter door hier te klikken of op Facebook door hier te klikken.