In september 2016 heeft Warez groep E-Peen als eerste het PS4 spel FIFA14 volledig ontcijferd. Meer informatie vindt je daar over terug in dit artikel op wololo.net.

Gisteren liet een andere groep die voorlopig anoniem wenst te blijven weten dat ze op de release van team E-Peen hebben verder gebouwd, en een mod menu hebben toegevoegd aan het spel.

Goed nieuws voor OFW gebruikers?
Zoals jullie weten zijn alle bestaande PlayStation 4 hacks compatibel met OFW 1.76, maar nu komt het. Het team heeft het spel op een nieuwe manier geëncrypteerd, waardoor hij met mod menu werkt op elke PS4! Wij hebben het zelf getest op een PS4 Phat met firmware 3.50, en een PS4 Slim met firmware 4.50!

We steunen piracy niet, maar delen dit bericht omdat het fantastisch is dat iedereen eindelijk kan modden op een next gen console. We raden wel aan om niet online te gaan wanneer je het spel zelf speelt, we willen namelijk geen bans.

Download?
Op het forum hebben we een download in de vorm van een .txt bestand geplaatst. In dit .txt bestand vind u de downloadlink naar het spel met mod menu (zoals bij Rebug Firmware). Ook bevat het meer informatie over het installeren en activeren van het spel.

Veel plezier, en gebruik deze game enkel om te testen!