Ontwikkelaar Wildcard heeft zijn PS4HEN payload aangepast voor compatibiliteit met firmware 4.55. PS4HEN is een payload die je toelaat om pkg bestanden te installeren en uitvoeren op firmware 4.55. Deze Homebrew ENabler is gebaseerd op de writeup van Flatz en maakt gebruik van IDC’s codebase.

De payload kan op dezelfde manier worden geïnjecteerd als voorgaande payloads. Meer informatie kan je in hier in deze tutorial voor firmware 4.05 vinden.

 

Stap 1: Het uitvoeren van het kernel exploit

Voor het uitvoeren van het exploit gebruiken we de playground op onze website.

  • https://www.consolehax.com/playground-4-55/

Wanneer de pagina geopend is in de browser van je console klik je op xVortex + HEN

Stap 2: Het downloaden van een PKG bestand

Download het PKG bestand hier, dit is een eenvoudige homebrew applicatie die enkele lijnen tekst op je console weergeeft. Plaats het gedownloade bestand op een USB opslagmedium dat geformatteerd is als fat32 en verbind het medium met de console.

Stap 3: Het installeren van het PKG bestand

Navigeer op je console naar ‘Instellingen -> Netwerkinstellingen’ en schakel je verbinding met internet uit. Dit omdat de console anders de meest recente firmware update download naar je harde schijf wanneer je de applicatie start.

Ga nu naar ‘Instellingen -> Debug Settings -> Game -> Package Installer’ en kies het PKG bestand op de root van je USB geheugen.

Stap 4: Het starten van de applicatie.

Wanneer de applicatie is geïnstalleerd zien we een nieuwe snelkoppeling in de user interface van de console. Start de applicatie door er op te klikken. Wanneer gevraagd word om de meest recente firmware update te installeren klik je op ‘Later installeren’.

Hulp nodig of een vraag voor ons team? Join onze Discord community: