Vita Scene ontwikkelaars Arkanite en Devnoname slaagden er met hun Vita Homebrew Browser in om de categorie ‘Beste Utility’ van de gekiHEN wedstrijd te winnen. Hun Vita app is een prachtige homebrew winkel voor Vita’s met firmware 3.60 en HENkaku.

Nu laat het team weten dat ze aan het werken zijn aan een soortgelijke PSP Homebrew Browser die werkt met Adrenaline van TheFlow. Adrenaline is een aangepaste PSP Emulator die in de firmware van PS Vita zit verwerkt. Door de PSP Homebrew Browser zal het installeren van PSP homebrew applicaties een makkie worden.

Wanneer deze applicatie zal worden uitgebracht is nog niet geweten want het team is momenteel nog opzoek naar personen die kunnen helpen met het geluid van de applicatie. Denk je hen daarbij te kunnen helpen, neem dan zeker contact met hun op via Twitter.

Wil je weten hoe de applicatie er zal uit zien? Scroll dan even doorheen de onderstaande gallerij met screenshots die we hebben kunnen bemachtigen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Hacking en Gaming nieuws? Volg ons dan op Twitter door hier te klikken of op Facebook door hier te klikken.