Quote van de Week: John Marston, Red Dead Redemption

Quote van de Week: John Marston, Red Dead Redemption

“Some trees flourish, others die. Some cattle grow strong, others are taken by wolves. Some men are born rich enough and dumb enough to enjoy their lives. Ain’t nothing fair.”

John Marston, Red Dead Redemption

John werd geboren in 1873 als zoon van een schotse immigrant en analfabeet. Zijn moeder, een prostituee stierf bij zijn geboorte. John’s vader stierf in 1881, door vermoedelijk te veel alcohol te drinken. Hij werd daardoor naar een weeshuis gestuurd waar hij het grootste deel van zijn leven heeft doorgebracht.

John Marston is een vroegere gangster en bandiet. Hij werkte samen met Dutch van der Linde, Bill Williamson, en Javier Escuella. Ze pleegden bankovervallen, treinovervallen, moorden en verscheidene andere misdrijven doorheen het land. Volgens Marston stal en vocht de gang voor een reden. Deze reden was het geld van de rijken stelen en geven aan de armen, omdat ze verandering wilden uitlokken in de mensen van het Westen, maar dit kan ook zijn eigen verklaring zijn voor hun daden.

About The Author

ConsoleHax

Eigenaar van ConsoleHax.com | Occasioneel blogger voor PlayStationHax.xyz | Moderator bij PlayStationSceneFiles.com | The Legend of Zelda en Pokémon fan!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 4 =

Custom Firmware Vault!

Alle beetjes helpen!

ConsoleHax

5 User(s) Online Join Server

Partners

Tweets

Laatste Video

Loading...