Met de reF00D kernel plugin kan jouw PlayStation Vita (TV) voortaan ook homebrew en applicaties voor een hogere firmware installeren en uitvoeren. Dit maakt het gebruik van compatibiliteits-pakketten overbodig. Deze plugin is geschreven door het FAPS Team met CelesteBlue, dots_tb en Princess of Sleeping. 

Deze plugin is mogelijk door de F00D sleutels die door YifanLu en DaveeFTW tijdens het 35c3 congres in December werden gedeeld.

Je kan de plugin handmatig installeren door de juiste bestanden te kopiëren en een tekst file aan te passen of door de nieuwste versie van AutoPlugin (3.67) door TheheroGAC te gebruiken. Nadien kan je applicaties voor firmware 3.69 of 3.68 afspelen op firmware 3.60 en 3.65 door middel van realtime game decodering aan de hand van de sleutels.

Gebruik ik reF00D of blijf ik bij compatibiliteitspakketten?

Compatibiliteitspakketten voor #LetMaiDie zullen nog steeds worden gegenereerd door FACDec omdat deze een snellere starttijd voor games hebben en worden gedecodeerd waardoor modden eenvoudiger is.

Maakt reF00D compatibiliteitspakketten aan?

reF00D kan compatibiliteitspakketten aanmaken die kunnen gebruikt worden met rePatch (door de L-knop in te drukken tijdens het starten van een spel). Deze worden opgeslagen in ux0:/rePatch.

Hulp nodig of een vraag voor ons team? Join onze Discord community: