[RELEASE] Heractiveren van PlayStation Plus games door Zer0xFF [5.05]

[RELEASE] Heractiveren van PlayStation Plus games door Zer0xFF [5.05]

Ontwikkelaar Zer0xFF heeft een payload geschreven die er voor zorgt dat je reeds geïnstalleerde PlayStation Plus games opnieuw kan spelen op je PlayStation 4. Leuk nieuws voor degene die een afgelopen PlayStation Plus lidmaatschap hadden op hun console met firmware 5.05.

Doordat jouw console op deze firmware geen verbinding meer kan maken met het PlayStation Netwerk verlopen de geïnstalleerde Plus games naar verloop van tijd, waardoor je ze niet meer kan gebruiken. Deze games kan je nu dus unlocken aan de hand van een payload.

De ontwikkelaar kwam tot de conclusie dat licentie data van de games (ook na het verlopen van je lidmaatschap) op de console aanwezig blijven. Het enige wat er voor zorgt dat je de titels niet meer kan uitvoeren is een time check. Om het kort en bondig zonder in detail te gaan te omschrijven, zal de payload de interne datum van je systeem resetten. Meer informatie vind je terug in het blog onderaan.

Hulp nodig of een vraag voor ons team? Join onze Discord community:

About The Author

ConsoleHax

Eigenaar van ConsoleHax.com | Occasioneel blogger voor PlayStationHax.xyz | Moderator bij PlayStationSceneFiles.com | The Legend of Zelda en Pokémon fan!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + dertien =

Custom Firmware Vault!

Alle beetjes helpen!

ConsoleHax

3 User(s) Online Join Server

Partners

Tweets

Laatste Video

Loading...