Ontwikkelaar Davee heeft een update van Project Infinity voor PSP uitgebracht, met talloze verbeteringen EN ondersteuning voor PSP E1000 modellen. Een tutorial voor Infinity 1.0 kan je overigens hier in onze guides terug vinden, we zullen deze in de nabije toekomst ook updaten voor de nieuwe release.

Het belangrijkste nieuws van deze release is dus dat er ondersteuning is toegevoegd voor PSP Street (E1000) modellen, terwijl dat voorheen wegens technische problemen niet mogelijk was. Dit betekend ook dat zowel oude als nieuwe modellen waarop firmware 6.60 of 6.61 staat geïnstalleerd gebruik kunnen maken van de hack. 

Infinity flasht niet langer een hybride firmware waardoor het flashen een stuk sneller en veiliger is geworden. 

Infinity 2.0 werkt op dezelfde manier als de oude 6.20 permanente patch, wat betekent dat slechts één flash bestand wordt gewijzigd dat geïnjecteerd wordt in de opstartketen van de PSP.

– Wololo.net

Bovendien lost Infinity 2.0 ook problemen op die zich voordeden bij het gebruik van de oudere versie, zoals issues met betrekking tot de pauzefunctie van de PSP Go (de unlock extra memory optie in het recovery menu moet worden disabled).

Tot slot Infinity 2.0 is open source, bedankt aan iedereen die aan dit project heeft gewerkt!

Een engelstalige guide kan je nu ook terug vinden op: http://wololo.net/2019/11/10/release-infinity-2-0-enables-permanent-6-6x-custom-firmware-for-all-psps/