Ontwikkelaar LMAN heeft een nieuwe plugin voor PlayStation Vita uitgebracht. Met deze plugin kan je PSP/PS1 games of applicaties laden vanuit de Live Area met volledige ondersteuning voor plugins in de vorm van bubbles.

Deze software werkt enkel als Adrenaline van TheFlow op de juiste manier op je handheld is geïnstalleerd. Om Adrenaline Bubble Booter te installeer kopieer je de ‘adrbblbooter’ map naar de root van je geheugen kaart: ux0:/adrbblbooter.

Voeg vervolgens ‘adrbblbooter.suprx’ toe in het configuratie bestand (config.txt) van TaiHEN, net boven adrenaline.suprx:

*NPXX00001
ux0:adrbblbooter/adrbblbooter.suprx
ux0:adrenaline/adrenaline.suprx

Als je de opstart afbeelding van Adrenaline wilt overslaan wanneer je op een bubble klikt gebruik je in bovenstaande stappen ‘adrbblbooter_nostartdat.suprx’:

*NPXX00001
ux0:adrbblbooter/adrbblbooter_nostartdat.suprx
ux0:adrenaline/adrenaline.suprx

Als je dit hebt gedaan moet je TaiHEN herladen vanuit molecularShell, of door het herstarten van je apparaat.

Tot slot navigeer je naar de ‘ux0:adrbblbooter/bubblesdb’ map en maak je een tekstbestand aan met de TITLEID (ISO\CSO\PBP\PSOne) van je bubble:

ux0:adrbblbooter/bubblesdb/NPXX00001.txt

Open het tekstbestand met een tekstverwerker en voeg het volledige pad naar de ISO\CSO\PBP\PSOne in:

ms0:/PSP/GAME/FILER/EBOOT.PBP

Klaar!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Hacking en Gaming nieuws? Volg ons dan op Twitter door hier te klikken of op Facebook door hier te klikken.