Er is een nieuwe ‘grote’ update voor VitaShell uitgebracht door ontwikkelaar TheFloW. Deze update introduceert met de hulp van cxziaho een QR Code Scanner en bestandsdownloader. Dit zorgt ervoor dat je VPKs eenvoudiger dan ooit kan installeren.

Hoe installeer je een VPK bestand met de QR Code Scanner?
Je zorgt er eerst en vooral voor dat je een QR code aanmaakt die linkt naar URL die eindigt op .vpk. Wanneer je dat hebt gedaan druk je op tegelijkertijd de L+R triggers in en richt je de camera naar je QR Code. De applicatie doet vervolgens zijn werk.

Wat is VitaShell?

VitaShell is een multifunctionele bestandsverkenner voor Vita. Met de applicatie kan je bv. eenvoudig bestanden vanaf je PC naar je apparaat kopiëren via FTP of USB verbinding. Ook kan je mediabestanden openen en tekst bestanden weergeven en bewerken.

Changelog:

  • QR Code Scanner en downloader toegevoegd;
  • Extra optie onder ‘More ->’ toegevoegd om applicaties in gedecrypteerde modus te kunnen openen;
  • Mogelijkheid toegevoegd om SD2Vita en PSVSD te laden als USB Device;
  • Bugfix ivm het laden van imc0;
  • Bugfix ivm het crashen van het instellingen menu wanneer er geen Memory Card aanwezig was;
  • Bugfix waarbij de automatische USB verbinding niet werd afgesloten na het sluiten en opnieuw opstarten van VitaShell. PS TV zal voortaan altijd een verbinding via FTP openen bij het drukken op SELECT.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Hacking en Gaming nieuws? Volg ons dan op Twitter door hier te klikken of op Facebook door hier te klikken.