Ontwikkelaar DefaultDNB (KiiWii) en Leeful hebben een X-Project 1.5.6 update uitgebracht. Er zijn drie versies beschikbaar, een regular http editie, een user guide editie en een ESP editie. Het blijft ook mogelijk om gebruik te maken van online webhost zoals bv. https://www.consolehax.com/PS4/xproject/index.html . Vanaf nu maakt X-Project gebruik van HEN 2.1.1 en zijn alle payloads bijgewerkt naar de meest recentste versie.

Via X-Project kan je vanop een PlayStation 4 console met firmware 5.05 kiezen uit een verzameling van payloads. Door de interface navigeer je met behulp van je DualShock 4 op een zeer eenvoudige manier.

Daarnaast is het ook mogelijk om X-Project te personaliseren met een gebruikersnaam en FTP IP adres. De complete changelog van versie 1.5.6 kan je zoals steeds terug vinden in de originele release thread op GBATemp, de functies die werden verwijderd voor de ESP versie vindt je dan weer terug in info.txt wanneer je de download uitpakt.

Je kan de ontwikkelaar steunen op de volgende manier:

HAVE I HELPED? BUY ME A KOFI!: https://ko-fi.com/kiiwiiaioguide

Ook op onze Playground pagina is de nieuwe X-Project update live. Het is aangeraden om eerst je browser gegevens te wissen en via de website opnieuw te navigeren naar versie 1.5.6. Cache de pagina bij het eerste gebruik, zodat je het offline kan blijven uitvoeren.

Hulp nodig of een vraag voor ons team? Join onze Discord community: