[RELEASED] PS4ME (PS4 Memory Editor) door j0lama.

[RELEASED] PS4ME (PS4 Memory Editor) door j0lama.

Scene ontwikkelaar J0lama heeft PS4ME uitgebracht. Deze windows applicatie is een geheugen editor voor PS4. Het doel van de J0lama is het ontwikkelen van een vergelijkbare applicatie zoals CCAPI en TMAPI voor PlayStation 3. Dit project staat in de startblokken, en er is nog heel wat werk.

Aan de hand van PS4ME.DLL kan je verbinding maken met een PlayStation 4 op firmware 1.76. Vervolgens kan je lezen/schrijven naar het geheugen met het programma PSMETOOL voor Windows.

About The Author

Thunder

Ik ben een blogger voor ConsoleHax.com, PlayStationHax.xyz en PlayStationSceneFiles.com

ConsoleHax

5 User(s) Online Join Server

Bedankt!

Partners

Tweets

ConsoleHax App

Laatste Video

Loading...