Vorige week werd tijdens de E3 aangekondigd dat Rocket League op Nintendo Switch verschijnt. In dit spel voetballen spelers met straalmotor aangedreven auto’s tegen elkaar.

Rocket League zal op Nintendo Switch draaien met een 720p resolutie, dit zowel in handheld als docking modus. Dit is volgens ontwikkelaar Psyonix nodig om het spel stabiel op 60fps te kunnen afspelen. Ook zullen er nog andere visuele aanpassingen worden doorgevoerd, al is nog niet bekend wat deze inhouden.

We kunnen er dus vanuit gaan dat het spel op Nintendo Switch er minder goed zal uitzien als op de andere platformen (PlayStation 4, Xbox One & PC). Gelukkig gaat het enkel om visuele aanpassingen en zal dit niet ten koste gaan van de gameplay.

Wanneer je de game in dock modus speelt zal je het ook met vier spelers in splitscreen kunnen spelen. Verder zal zo als aangekondigd ook crossplay met Xbox One en PC worden ondersteund. Of PlayStation 4 nog aan dit rijtje zal worden toegevoegd is voorlopig nog een groot vraagteken.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Hacking en Gaming nieuws? Volg ons dan op Twitter door hier te klikken of op Facebook door hier te klikken.