Sony heeft firmware update 3.70 voor PlayStation Vita en Vita TV uitgebracht, waardoor je de console vanaf nu kan updaten. Zoals gewoonlijk bevat de officiële changelog weinig of geen details en gaat het over stabiliteitsverbeteringen

Vita ontwikkelaar Silica laat weten dat in vergelijking met de vorige firmware onderstaande geen grote wijzigingen zijn aangebracht. Zo kreeg bijvoorbeeld de NEAR applicatie een update, terwijl de applicatie al sedert 2017 niet meer word ondersteund. Volgens Yifan Lu is de f00d beveiligingssleutel dan weer aangepast, maar dit weerhield hem er niet van om opnieuw de master sleutel te bemachtigen.

De ReF00D plugin hoeft voor nieuwere games met minimum firmware 3.70 ook niet te worden voorzien van een update doordat de sleutels waarvan de plugin gebruikt maakt niet werden gewijzigd.

Het is vanzelfsprekend dat er op dit moment nog geen hack voor firmware 3.70 is, maar ontwikkelaar TheFl0w heeft via Twitter wel laten weten dat deze er komt. Update je console voorlopig niet wanneer er een firmware geïnstalleerd is waarvoor reeds een hack bestaat.

Hulp nodig of een vraag voor ons team? Join onze Discord community: