Er komt een nieuwe grote update voor het besturingssysteem van de PlayStation 4 (Pro) aan en Sony geeft spelers opnieuw de kans om de firmware te testen terwijl deze in ontwikkeling is. Welke functionaliteiten zullen worden toegevoegd aan de console is niet bekend gemaakt. vermoedelijk zal daar snel meer informatie over verschijnen.

Inschrijven voor de bètatest is mogelijk voor spelers uit Europa, Noord-Amerika, Canada en Japan. Er is wel een leeftijdsgrens van 18 jaar. Tijdens de bèta kan je op ieder moment downgraden naar de meest recente stabiele systeemsoftware, zouden er zich problemen voor doen.

Wanneer je je inschrijft kan je nu ook kiezen om in de toekomst automatisch bèta firmwares te ontvangen, zo hoef je niet elke meer elke keer opnieuw te registeren.

Wanneer je gekozen bent door Sony ontvang je ook een exclusieve PlayStation Network-avatar, die bestaat uit een blauw schild met PlayStation knoppen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Hacking en Gaming nieuws? Volg ons dan op Twitter door hier te klikken of op Facebook door hier te klikken.