Super Mario Run nu ook op Android!

Super Mario Run nu ook op Android!

Terwijl iOS gamers vanaf nu aan de slag kunnen met versie 2 van Super Mario Run, is de game eindelijk uitgebracht voor alle Android gebruikers. Android gebruikers krijgen daarom ook meteen versie 2 van het spel, dat enkele nieuwe features heeft.

Super Mario Run is een verslavende game, die maar voor een klein deel gratis kan worden gespeeld. Wil je echter het volledige spel met zes werelden dan moet je daarvoor tien euro betalen.

 

 

 

In de gratis versie van het spel kan je nu ook Toads in meer kleuren verkrijgen. Spelers kunnen zo meer onderdelen voor hun eigen paddenstoelenrijk vrijspelen.

Ook krijg je vier nieuwe personages namelijk: Gele, Rode, Blauwe en Paarse Yoshi. Speel je met Yoshi in één van de vijf kleuren, dan zullen Toads met dezelfde kleur bij jou aansluiten in Toad-race. Zo kan je makkelijker Toads van een bepaalde kleur verkrijgen, zelfs als die normaal niet in het level verschijnen.

About The Author

ConsoleHax

Eigenaar van ConsoleHax.com | Occasioneel blogger voor PlayStationHax.xyz | Moderator bij PlayStationSceneFiles.com | The Legend of Zelda en Pokémon fan!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × drie =

Custom Firmware Vault!

Alle beetjes helpen!

ConsoleHax

6 User(s) Online Join Server

Partners

Tweets

Laatste Video

Loading...