Onze top 5 PS Vita/TV homebrew en emulators viel in de smaak, en daarom brengen wij nu onze top 5 van must have PlayStation 3 Homebrew applicaties!

1. multiMAN (deank)

Met dit programma kan je backups afspelen, browsen door je bestanden (mmOS File Manager) en AVCHD video’s bekijken. Het is een combinatie van AVCHD en Game Manager die gekent zijn door mensen die al langer in de scene zitten.

2. Rebug Toolbox

Deze toolbox is ontwikkeld om het meeste te kunnen halen uit Rebug REX Edition firmwares, maar is compatibel met zowel CEX als DEX firmwares. Je kan met deze toolbox CEX/DEX EID0 en LV2 Kernels swappen, maar het is daarboven ook een FTP Server met tal van andere mogelijkheden.

3. PSNPatch (kw)

Het grootste doel van PSNPatch is het spoofen van je CID en het disablen van syscalls op je console. Op die manier kan je op een veel veiligere manier online gaan op jouw PlayStation 3 met CFW.

4. RetroArch

RetroArch is een product van libretro dat je waarschijnlijk kent van op andere consoles / hardware. Door RetroArch is in principe een verzameling van allerlei emulators. Er is voor ieder wat wils!

5. IDPSet (zar)

Met deze homebrew applicatie kan je CEX en DEX dumps maken, en je IDPS +PSID (Nand en Nor) DEFINITIEF wijzigen zonder dat je een Windows computer nodig hebt.

Voor vragen of hulp bij het installeren homebrew kan je altijd terecht op ons forum!