Nu velen van jullie HENkaku gebruiken op de PS Vita en/of Vita TV vonden wij het leuk om een lijst te maken met de beste homebrew en emulator software die je momenteel gratis kan downloaden. Uiteraard is er nog veel meer software de moeite waard, maar hier alvast onze persoonlijke top 5.

1. HENkaku Offline Installer

HENkaku Offline Installer is geschreven door het team achter HENkaku zelf. Met deze software kan je HENkaku installeren zonder WiFi verbinding.

2. mGBA

MasterBoy is een Gameboy Advance emulator, deze emulator laat al jouw favoriete ROMs spelen, en heeft zeer uitgebreide features!

3. Vitamin

Vitamin is ontwikkeld door Team FreeK en zorgt er voor dat je backups kan maken van je PSN en Cartridge games op je PS Vita.

4. RetroArch Cores

RetroArch is een product van libretro dat je waarschijnlijk kent van op andere consoles / hardware. Door RetroArch is in principe een verzameling van allerlei emulators. Er is voor ieder wat wils!

5. VitaShell

Last but not least, want er is geen reden om deze applicatie niet te installeren op je PS Vita. Het is een file manager, package installer, FTP Client en veel meer!

Voor vragen of hulp bij het installeren van HENkaku of Vita homebrew kan je altijd terecht op ons forum!