‘Unable to transfer’

Rockstar heeft recent nieuwe checks toegevoegd aan hun transfersysteem die het mogelijk maakt om old-gen data over te zetten naar next-gen.Dit maakt het moeilijk(er) om jouw persoonlijke (en modded) GTA profiel te transferen van PS3 / Xbox360 over te zetten naar jouw next-gen console.

Vanuit mijn eigen ervaring kan ik jullie zeggen dat het geen pretje was uit te zoeken hoe we deze accounts terug konden transferen naar next-gen. Na een heleboel test heb ik geconcludeerd dat er maar 1 methode is die het mogelijk maakt om old-gen data over te zetten naar next-gen…

Vereisten waaraan je account moet voldoen:

  • Het maximum geld bedrag bedraagt tussen de 500.000.000 & 700.000.000 GTA$’s.
  • Het PSN account MOET op zijn MINST 30 dagen oud zijn, ook MOET het character op zijn MINST 30 dagen oud zijn. (De datum waarop het PSN account is gemaakt kan niet worden aangepast, de datum wanneer het character is gemaakt kan wel worden aangepast).
  • De maximum rank blijkt 200 te zijn, alhoewel er mensen zijn die claimen dat ze al succesvol getransferd hebben met rank 400 & meer.

Zover blijken stats & de rest geen problemen op te leveren zolang het character & psn account 30dagen of meer oud zijn.

 

Noot van ConsoleHax (auteur): Onze community staat niet achter ‘modders’ die accounts tegen woeker prijzen verkopen, of andere mensen scammen. Dit nieuws wordt gepubliceerd, op dat de eigenaar van een account met alle plezier verder kan genieten op current-gen.