In deze aflevering van The Walking Dead staan vooral Het Kingdom & Morgan centraal, maar ook zien we de voorheen onwaarschijnlijke terug keer van Carol, nadat ze in de luwte van het Kingdom tot rust is kunnen komen.

Richard wil een gewelddadige reactie van de Saviors tegenover het Kingdom uitlokken in de hoop Ezekiel tot in keer te laten komen. Hij wil zich zelf opofferen door de Kingdom niet te laten voldoen aan het afspraken met de Saviors. The Walking Dead zou echter The Walking Dead niet zijn als het plan fout loopt.

Het is niet Richard maar Benjamin, de jonge strijder onder de hoede van Morgan die sterft door een schotwonde, en wanneer morgen in een furie van woede ontdekt dat Richard achter het plan zat, wurgt hij hem. Zo komt er een einde aan de lange weg die hij heeft afgelegd om geen onnodig bloed te verspillen.

De episode eindigt met Carol die intrekt in het Kingdom, nadat Morgan haar verteld wat er echt gebeurd is met Alexandria, en de dood van Glenn en Abraham. Het Kingdom maakt zich klaar om de oorlog met Negan aan te gaan, en dus is Richard’s poging gelukt – alleen niet op de manier die hij voor ogen had.