In deze aflevering van The Walking Dead volgen we Sasha en Rosita tijdens hun zelfmoordmissie om Negan te vermoorden. Daarbij wordt meteen duidelijk dat ze absoluut geen goed doordacht plan hebben. Terwijl Sasha met haar sniper Negan van op afstand wil neerschieten, dringt Rosita er op aan om simpelweg door de poort naar binnen te gaan. Dat is uiteraard het slechts mogelijk plan, want waarom zou je een sniper met kogels meenemen als je toch van plan bent naar binnen te wandelen?

Jezus is in het Hilltop openhartig tegen Maggie, dankzij haar komst en die van Sasha voelt hij zich voor het eerst ergens thuis. Jezus weet wat Sasha en Rosita van plan zijn, en probeert daarom Sasha te overtuigen om in het Hilltop te blijven, Sasha haar besluit is echter al langer genomen.

Het Hilltop krijgt vervolgens nog bezoek van Simon en zijn Saviors, die hun dokter komt ophalen en geeft ondertussen zijn crew de opdracht de veilige zone te doorzoeken naar Daryl. Gregory, de leider van de Hilltop lijkt op een sluwe manier Simon te bespelen, hij is er geen voorstander van dat Maggie te veel volgers krijgt binnen de community.

Met nog twee afleveringen wordt er vooral opgebouwd naar een spannend slot, en van een spannend slot gesproken, deze aflevering eindigt alvast met een heuse cliffhanger.