Deze episode is verdeeld in drie delen, de belangrijkste verhaallijn is die waar Rick en Michonne samen op pad gaan in een poging om wapens te vinden voor Jadis. Jadis, is de leider van hun nieuwe bondgenoten die de strijd aan zullen gaan met Negan.

Rick en Michonne zijn niet het standaard serie koppel. In deze aflevering spat de chemie tussen hen beiden naar ongekende hoogtepunten. Ze halen duidelijk het beste in elkander naar boven. Als u eerder niet geloofde in hun relatie, dan zal u dat na deze aflevering wel doen.

Daar waar zombies in mindere mate centraal stonden in de vorige afleveringen, krijgen we nu wel onze nodige portie, desondanks gaat de serie niet verder op het donkere en morbide elan van voor de winterbreak.

Verder in deze aflevering zien we Rosita, die na de dood van Abraham moeilijkheden heeft met hoe de zaken lopen. Het verhaal eindigt wanneer ze samen met Sascha en haar sniper op zelfmoordmissie naar Negan vertrekt. Het is fijn om te zien dat deze twee vrouwelijke karakters, het heft in eigen handen willen nemen.