Goed nieuws! Vanaf nu beschikt onze website over SSL (HTTPS) en ook HTTP/2. Hierdoor gaat het verkeer van en naar onze website over een supersnelle, beveiligde verbinding! Als enorme voorstander van beveiligde webcommunicatie, zijn we blij deze dienst aan jullie te kunnen leveren.

Meer dan alleen veilig
Ook voor ons hangen er voordelen vast aan een SSL verbinding, want niet alleen scoren we met SSL hoger in Google, ook voldoen we aan de wet omtrent de bescherming van persoonsgegevens, die jouw registratie data beveiligen.

HTTP2
Onze website is vandaag naadloos overgegaan op HTTP/2, dit is een gloednieuw protocol dat het huidige HTPP/1.1 vervangt. Hierdoor blijven hoge snelheden en stabiliteit gegarandeerd!

Wat is SSL?

SSL leidt het verkeer van en naar je website over een veilige, versleutelde HTTPS-verbinding. Hiermee voorkom je dat gegevens van bezoekers worden onderschept. Daarnaast brengt het ook andere voordelen met zich mee. Een website met SSL scoort hoger in Google, vertoont geen veiligheidswaarschuwingen en voldoet aan de verplichting van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) om de gegevens van je bezoekers te beveiligen.

Wat is HTTP/2?

HTTP/2 is een nieuw protocol dat HTTP/1.1 gaat vervangen. Het is door Google ontworpen, in samenwerking met Microsoft en Facebook, op basis van het door Google ontwikkelde SPDY (speedy). Op dit moment werkt HTTP/2 in alle moderne browsers. Het verhelpt de problemen met HTTP/1.1, houdt de latency zo laag mogelijk en werkt stukken efficiënter. Gelet op alle voordelen, is HTTP/2 een forse verbetering en staat het aan de basis van een snelle website.

Nieuwe domeinnamen!

Als je ons op facebook volgt dan heb je waarschijnlijk al gelezen dat we enkele nieuwe domeinnamen aan onze website hebben toegevoegd. Dit is een krachtig signaal naar onze nederlandstalige fanbase. We lijsten graag nogmaals al onze domeinnamen voor jullie op:

  • consolehax.com
  • consolehax.nl
  • consolehax.be
  • consolehax.xyz