[VIDEO] Wii U controller die Wii U emuleert gemaakt!

Ja, u hebt het goed gelezen! Een modder die zichzelf banjokazooie noemt heeft de hardware van een Wii U controller vervangen door computer componenten. Hiervoor maakt hij gebruik van een Intel Compute Stick met een Core m5-6Y57 Skylake processor.

Het originele LCD scherm van de controller is vervangen voor een exemplaar met een 1440p resolutie. Om het geheel van stroom te voorzien kunnen twee 4000mAh accu’s worden gebruikt. De ‘minipc’ beschikt over 4GB Ram geheugen, 64GB opslagruimte, wifi, bluetooth en een SD-kaart slot. Het perfecte geheel om Windows 10 te draaien.

Volgens de modder zou de rekenkracht van de Intel Compute Stick perfect zijn voor het emuleren van de Wii U. Zo laat hij ons in een YouTube video de game New Super Mario Bros zien. Een tutorial zal de modder niet delen met de community omwille van de moeilijkheid. Wie het toch wil proberen heeft best ervaring met solderen. Vragen beantwoord de modder via het forum van Sudomod.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Hacking en Gaming nieuws? Volg ons dan op Twitter door hier te klikken of op Facebook door hier te klikken.

About The Author

ConsoleHax

Eigenaar van ConsoleHax.com | Occasioneel blogger voor PlayStationHax.xyz | Moderator bij PlayStationSceneFiles.com | The Legend of Zelda en Pokémon fan!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + 2 =

Custom Firmware Vault!

Alle beetjes helpen!

ConsoleHax

3 User(s) Online Join Server

Partners

Tweets

Laatste Video

Loading...