Ubisoft heeft weer nieuwe content voor Watch Dogs 2 aangekondigd. Er komen twee grote uitbreidingen naar de game waarvan er één gratis is. Wil je de andere update dan krijg je deze als je over een Season Pass beschikt.

Showd0wn
Showd0wn is de naam van de gratis update, en voegt een PvP-modus toe aan de game. Hierbij krijg je verschillende opdrachten op verschillende locaties waarbij het ene team er voor moet zorgen dat het andere team faalt in haar doelstelling. Daarnaast zullen drone races en ekart races speelbaar worden in multiplayer. En daar blijft het niet bij, want je kan ook kiezen uit 13 nieuwe kledingstukken, en een paintball geweer.

Release: 17 April

 

No Compromise
Season Pass houders zullen kunnen genieten van Moscow Gambit, een geheel nieuwe Dedsec operatie. Meer details over de missies zijn nog niet bekend. Verder zullen er nog zes single player time trails worden toegevoegd, waarbij je jouw chrono via leaderboards kan delen. Daarboven op krijg je ook nog twee nieuwe wapens, een lucht shotgun, en een stun sniper rifle.

Als laatste krijg je bij deze DLC nog die themapakketten met bijpassende kledij in de stijl van politie, ambulance en brandweer. Deze themapakketten bevat ook nieuwe mogelijkheden en voertuigen met unieke features.

Release: 18 april